TeknikPappa varvar ner!

Allt har sin tid!

Att skriva på TeknikPappa är fruktansvärt roligt och jag tycker det är oerhört kul att så många hittat hit, framförallt under det senaste året.
När jag började skriva på sidan hade jag aldrig kunnat drömma om att det skulle vara så pass många som skulle hitta hit och så många som hört av sig på olika sätt.
Stort tack för ert intresse för sidan och er interaktion på de sociala medierna, utan det hade jag nog inte lagt ner alla de timmar som jag har gjort.

Men från och med oktober så påbörjar jag ett nytt jobb som kommer ta en stor del av min tid i anspråk och tiden som blir över ska primärt läggas på familjen efter bästa förmåga.
Detta gör att jag inte kommer kunna vara lika aktiv på sidan framöver och bevaka allt som händer i teknikvärlden dagligen. Faktum är ju att jag redan har börjat trappa ner rejält på sidan, som en del av er kanske har märkt?

Följ TeknikPappa på sociala medier.

Jag kommer primärt fortsätta med att skriva vissa guider och användbara tips då och då.
Men det kan även skrivas om en del nyheter även fortsättningsvis, om än inte lika frekvent.
Jag vill tipsa om att följa TeknikPappa på såväl Facebook som Instagram då dessa medier fortsatt kommer att uppdateras något mer frekvent än hemsidan.
Men man vet man ju inte om det framöver kan ökas på igen med frekvensen av inlägg på sidan, så sluta inte att följa den för allt i världen. 😉

Avslutningsvis vill jag tipsa er som fortsatt vill ha frekventa uppdateringar gällande tekniska nyheter att börja följa sidorna Teknikveckan och 99mac framöver.
De är de i mitt tycke särklass bästa sidorna för att ta till sig allt nytt som sker i den tekniska världen.
Bakom båda sidorna finns ett gäng fantastiskt engagerade människor som brinner för teknik på samma sätt som jag gör och de förtjänar all uppmärksamhet.

Tills vi hörs igen, stort tack!
Stefan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s