Nu fungerar Klarnakortet med fler mobila betallösningar!

Klarna-kortet, ett alternativ.

Klarnas kort erbjuder allt ifrån att beloppet dras direkt från ett kopplat bankkonto (med några dagars fördröjning) till att man kan samla alla inköp på en samlad månadsfaktura.
Sedan tidigare har Klarnas kort haft stöd för betalning via exempelvis Apple Pay och Google Pay.
Detta har därför varit en smidig lösning för de kunder som har en bank som saknar eget stöd för dessa mobila betallösningar till sina kort.

f5rxekvxq8cg5pmvnvix

 

Samsung och Fitbit senast ut.

Nu har Klarna dessutom lanserat stöd för Samsung Pay och Fitbit Pay.
Därmed har Klarna nu stöd för de flesta av de mobila betaltjänsterna på marknaden

– Vi är glada att kunna addera Klarna till listan över aktörer vars bankkort är kompatibla med Samsung Pay. Klarnas bankkort används av allt fler och därför är det självklart att Samsunganvändare ska kunna lägga till kortet i sin digitala plånbok och betala enkelt och säkert med sin telefon eller klocka, säger Oscar Nöjd, Head of IM Sales Innovation på Samsung Nordics.

– Det har aldrig varit enklare och smartare att betala kontaktlöst. Förutom att det går snabbt och smidigt att blippa sig fram i vardagen är det ett enkelt sätt att undvika onödig kontakt med kortläsaren, vilket såklart är särskilt relevant i dessa tider. Vi är därför glada att nu kunna erbjuda våra kunder möjligheten att betala med Samsung Pay och Fitbit Pay, säger David Fock, produktchef på Klarna.

/TP

Via MyNewsDesk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s