Panprices, jämför priser och handla varor från hela Europa!

Gränslös shopping!

För ett tag sedan så hamnade jag av en slump på en webbsida när jag satt och sökte på en specifik vara jag funderade på att köpa.
Sidan jag hamnade på var Panprices, som då var en helt ny upptäckt för mig.
Det som gör denna sidan lite unik är att de har valt att jämföra priser på olika artiklar även långt utanför Sveriges gränser.

 

104496946_893937487698592_7459870785401249047_o

 

Lättare att handla utomlands

Den stora fördelen med Panprices som jag ser det är att de på många sätt underlättar för köparen genom att dels sortera bort de mest oseriösa sidorna och på ett samlat, snyggt sätt sedan presenterar de olika försäljningsställena på ett och samma ställe.
Man har även en snygg samlad presentation gällande fraktalternativ, leveranstid samt stöd för betalning genom exempelvis Klarna.
Man har även något som man kallar ”Heta Erbjudanden” där Panprices erbjuder kunden att handla till en fast kostnad, gratis frakt och med 14 dagars återbetalningsgaranti.

 

Om Panprices

Panprices grundades 2018 av Magnus Agervald och Tom Dickson som har sina bakgrunder från företag som Webhallen, Byggmax samt Kivra.
Tanken med Panprices var just att man ville erbjuda en tjänst för konsumenten att köpa produkter på ett smidigt sätt, även utanför landsgränsen.

Så här beskriver de själva tanken med företaget och sidan:

”Vår mission

Vi presenterar de bästa erbjudandena i världen från återförsäljare som konsumenter kan lita på och säkerställer pålitlig frakt.

Panprices möjliggör gränsöverskridande e-handel genom att eliminera de friktionsmoment som konsumenter idag möter när de försöker handla online från webshoppar utanför det egna landet. Genom att aggregera lokala prisjämförelsetjänster hjälper Panprices konsumenter att hitta erbjudanden på produkter de vill köpa upp till 50% billigare än det billigaste priset de kan hitta i sitt hemland.

Dessutom informerar vi konsumenterna om återförsäljaren fraktar varan samt om återförsäljaren är pålitlig eller inte.
Vi aggregerar för närvarande fler än 20 000 e-handelsbutiker från 20 olika länder vilket växer varje dag.”

 

Ökad satsning under hösten 2020.

Efter att ha varit i direktkontakt med Panprices så har jag fått ytterligare lite information kring tjänsten och sidan.
De skriver bland annat att de kommer att göra en ökad satsning under kommande höst med att ytterligare expandera sin databas och därmed erbjuda kunderna än fler ställen att tryggt handla sina varor från.
Samtidigt som möjligheten att handla och betala direkt genom Panprices ska adderas till allt fler produkter och kategorier allt eftersom.
Även själva sidan i sig är fortfarande under pågående uppbyggnad och gör sig absolut bäst på en mobil enhet i dagsläget.

Product_of_the_week

 

Tjänster som underlättar!

Jag har ännu inte handlat via sidan men chansen är stor att så kommer ske inom kort.
Alla tjänster som underlättar för konsumenten att jämföra och handla varor på ett enkelt och säkert sätt är tjänster som jag gillar skarpt.
I Sverige är ju redan tjänster som Prisjakt och Pricerunner kraftigt besökta sidor, då främst för prisjämförelser inom Sverige.
Det som känns unikt med denna sidan är helt klart fokuseringen på den globala marknaden och den smarta paketeringen för konsumenten.

Om det är så att du själv blev lite nyfiken på Panprices och vill se vad de kan erbjuda så kan du titta närmare på deras sida här.

/TP

P.S
Detta inlägg är inte sponsrat eller betalt av Panprices utan ska endast ses som en rekommendation på en sida jag själv gillar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s