OnePlus Nord-lanseringen, så här följer du den!

Äntligen dags!

Idag den 21 juli är det då dags att se vad det är OnePlus har att visa upp med sin nya mobil i den lika nya OnePlus Nord-serien.
För att få alla fakta och höra vad OnePlus själva säger om mobilen så kan man titta på deras live-sända event som inträffar 16:00 svensk tid.

495582_1280

 

AR eller vanlig videoström!

Man kommer kunna ta del av detta event på ett par olika sätt.
Det kommer att finnas en vanlig videoström att ta del av på OnePlus Nords hemsida där man kommer ta hjälp av den kände YouTube-profilen från Unbox Therapy.
Men om man vill testa något helt nytt och lite annorlunda så kan man välja att ta del av eventet i så kallad AR (Augmented Reality).
För att se eventet i AR behöver man först ladda ner den speciella AR-appen till sin mobil, appen finns att ladda ner både på Apple AppStore och Google Play Store.

Invite

 

Speciella inbjudningar!

Användare som har lyckats ta del av de speciella fysiska inbjudningarna och fått dessa hemskickade kommer enligt OnePlus att få ta del av en unik upplevelse av OnePlus Nord när lanseringseventet är slut.

Buds

 

OnePlus Buds.

Förutom den nya mobilen så kommer OnePlus även att visa upp sina helt nya hörlurar OnePlus Buds. Detta är de första helt trådlösa hörlurarna från OnePlus.

 

Kom tillbaka till TeknikPappa efter eventet!

Jag kan väl även tipsa er om att komma tillbaka hit till TeknikPappa direkt efter eventet om ni är intresserade av OnePlus Nord och vill veta mer. 🙂

Vi ses igen i eftermiddag!
/TP

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s