Kjell & Co börjar med digitala kvitton genom Kivra.

Fler aktörer till Kivra.

För ett tag sedan skrev jag om att ICA valt Kivra för att hantera kedjans digitala kvitton till sina kunder.
Tjänsten har nu börjat rulla ut på allvar och möjligheten att få sitt kvitto digitalt när de handlar mat.
Men precis som jag skrev då så verkar fler aktörer se Kivra som den naturliga tjänsten att använda för hanteringen av digitala kvitton och nu ansluter ytterligare en stor kedja.

vk71xv6pkgivjvttgfpl

 

Kjell & Co börjar med digitala kvitton.

Precis som ICA är en stor aktör inom sin bransch så är Kjell & Co med sina 106 butiker i Sverige samt 20 butiker i Norge en stor aktör inom sitt område.
Just det faktum att de stora kedjorna ansluter till Kivra tror jag kan sätta stenen i än snabbare rullning med fler aktörer inom kort.

iu

 

Pressrelease från Kivra.

Så här skriver Kivra själva om nyheten i sitt pressmeddelande idag:

Sedan i mars i år har över 1,2 miljoner svenskar tackat ja till att få kvitton i Kivra, och över 9 miljoner kvitton har skickats digitalt. Nu ansluter Kjell & Company för att ytterligare förbättra kundupplevelsen och möta kundernas efterfrågan på enklare hantering med digitala kvitton.

Över 3,7 miljoner svenskar använder Kivra för att få sin post digitalt. På kort tid har över 1,2 miljoner även valt att få kvitton i Kivra, vilket har lett till att över 9 miljoner kvitton har digitaliserats. Det finns med andra ord ett tydligt tillväxtmomentum på konsumentsidan. På handlarsidan är Ica, Åhlens, Jula och Cervera anslutna. Och nu ansluter ytterligare en pionjär; Kjell & Company – ledande inom svensk detaljhandel med fokus på hemelektronik.

– Vi jobbar med personlig försäljning och vill alltid leverera service i världsklass. Vi tror också att våra kunder förväntar sig att vi, som ledande aktör inom hemelektronik, erbjuder det senaste inom digitalisering. Kivras lösning sätter kundnyttan i fokus, det vill säga möjligheten att samla kvitton från flera butiker på en plats. Därmed kan vi förbättra kundupplevelsen ytterligare och samtidigt minska vårt klimatavtryck, säger Martin Knutson, CTO Kjell & Company.

– Vi är väldigt glada över att Kjell & Company ansluter sig till den ledarkvintett som nu visar vägen för att digitalisera landets kvitton. Digitala kvitton är mer relevant än någonsin och nu ser vi fram emot att fler handlare ansluter sig så att vi kan skapa mer nytta för såväl konsumenter och handlare, som för samhället i stort, säger Anna Bäck, VD Kivra.

Om Kjell & Company
Kjell & Company är ett av Sveriges starkaste varumärken och en ledande aktör inom svensk detaljhandel. Bolaget har mer än 30 års erfarenhet av hemelektronik i kombination med gedigen kunskap och personlig rådgivning. Företaget har 106 butiker i Sverige och 20 butiker i Norge som, tillsammans med e-handel på www.kjell.com erbjuder ett noga utvalt sortiment av tillbehör till hemelektronik i kombination med kunskap och personlig service.

 

Vilken aktör blir näst ut?

Det ska bli intressant att se om det tillkommer fler aktörer under den närmsta tiden.
Jag önskar definitivt att de flesta använder en och samma tjänst framöver så att man kan samla alla sina kvitton på ett och samma ställe.

Let’s go digital!
/TP

Via Kivra.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s