Ny funktion i Facebook låter dig smidigt rensa bland dina tidigare inlägg.

Hantera Aktivitet.

Denna nya funktion som till att börja med kommer till Facebooks mobilappar kommer underlätta när du känner att du vill rensa bort lite gamla inlägg på ett smidigt sätt.
Istället för att sitta och skrolla igenom ditt flöde för att hitta inlägg du kanske ångrar eller vill ta bort av annan anledning så kan man nu i ”Hantera Aktivitet” smidigt bocka i valda inlägg och plocka bort dem.

Filtreringen är den största hjälpen.

Det som verkligen gör denna funktionen extra bra är att du smidigt kan filtrera på kategorier som egna inlägg, saker du gillat, gruppaktiviteter, tillagda vänner mm.
Man kan även välja att filtrera på start och slutdatum.

Manage_Activity_Screenshots

Här hittar du det!

Funktionen hittar man genom att gå in i Menyerna (de tre strecken i menyraden), Sekretessgenvägar, Din Facebook-information, Visa din aktivitetslogg.
Där möts du sedan av följande information om funktionen:

I aktivitetsloggen visas din Facebook-aktivitet, till exempel inlägg du har skapat och saker du gillat. 
Du kan välja Hantera aktivitet för att hantera inläggen du skapat. Till exempel kan du spara inlägg du inte längre vill visa din profil i arkivet eller flytta inlägg till papperskorgen där de raderas efter 30 dagar.

Så nu är det enklare om man exempelvis vill plocka bort alla inlägg från en period i livet när man gjorde en del knasiga inlägg eller kanske om man skiljt sig eller liknande och vill börja om med nya minnen i det sociala nätverket.

/TP

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s