Allvarlig bugg i iOS 13.5!

Familjedelning drabbat.

Apple har en historia av upprepade buggar i sina iOS 13-versioner och nu är det dags för nästa som kom ihop med den senaste uppdateringen till iOS 13.5.
Flera användare har nu börjat rapportera om att deras familjemedlemmar får ett felmeddelande när de ska öppna vissa appar.
Meddelandet lyder att appen inte längre är delad med dig och du måste installera om den igen. Detta verkar inträffa med appar som är köpta av någon i hushållet och därefter har laddats ner på övriga familjemedlemmars enheter.

IMG_4397 2

 

Installera om appen.

Än så länge verkar det räcka att installera om appen igen men tänk då på att eventuella inställningar man gjort i appen kan försvinna.
I vårt fall var det en diabetesdagbok som finns på dotterns mobil som drabbades.
Tack och lov så sparas alla inställningar och ändringar för den appen i molnet, så ingenting försvann i just detta fallet.

Skärpning Apple!

Nu börjar jag faktiskt att ledsna på alla dessa buggar och jag tycker det är helt otroligt att det släpps igenom nya buggar gång efter gång.
Så skärp till er nu Apple och börja med att snabbt som attan fixa till denna buggen med en ny uppdatering omedelbart!
Att ens barn helt plötsligt kan hamna i en situation där en för dem nödvändig app helt plötsligt slutar fungera är inte ok överhuvudtaget.

TP

P.S
Omslagsbild är tagen från www.techreviewer.co.uk

En reaktion till “Allvarlig bugg i iOS 13.5!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s