Pressrelease, Nya OnePlus Bullets Wireless 2

Nya Hörlurar!

Förutom nya mobiler så presenterade OnePlus även nya hörlurar idag.
Nedan är från det officiella pressmeddelandet som TeknikPappa fick ta del av strax innan presentationen idag.
Håll till godo!
TP

 

”PRESSMEDDELANDE 2019-05-14”

OnePlus släpper Bullets Wireless 2

OnePlus Bullets Wireless 2 ger en ljudupplevelse utöver det vanliga tack vare en uppgraderad struktur med tre element. OnePlus har använt två drivare i rörligt järn från Knowles för riktigt bra kvalitet i höga ljudtoner, i kombination med en dynamisk drivare från GoerTek för mellantoner och bas, vilket tillsammans ger en utomordentligt detaljrik och ren musik.

IMG_3450

Snabb, bekväm, stabil

OnePlus Bullets Wireless 2 har även stöd för OnePlus senaste snabbladdningsteknik, Warp Charge. Det behövs bara tio minuters laddning för tio timmars uppspelning. Fulladdade ger OnePlus Bullets Wireless 2 hela 14 timmars uppspelningstid, hela tiden med högsta ljudkvalitet.
OnePlus Bullets Wireless 2 har stöd för aptX HD som ger 24-bitars högupplöst ljud av bättre kvalitet än hos CD-skivor. OnePlus har dessutom uppgraderat anslutningen till Bluetooth 5.0 för att garantera hög ljudkvalitet jämförbar med anslutningen hos sladdburna hörlurar, även i stora sällskap.

IMG_3451.PNG

Nya funktionen Quick Pair gör att Bullets Wireless 2 snabbt och enkelt kan kopplas ihop med OnePlus-mobiler. Genom att trycka på Shortcut Key kan användare smidigt hoppa mellan de två senaste parkopplade enheterna, exempelvis sin OnePlus 7 Pro och sin bärbara dator.
Med Magnetic Control kan användare pausa genom att bara koppla ihop öronsnäckorna och senare återuppta uppspelningen precis där de slutade genom att dela på öronsnäckorna igen.

Naturlig hantverksskicklighet

Designen hos Bullets Wireless 2 har inspirerats av naturen, särskilt spiralformen hos nautilussnäckan. Det yttre skalet hos hörlurarna har en kraftig metallkonstruktion i kombination med mjukt böjda linjer, vilket ger en mjuk känsla med bekväm passform.

Tillgänglighet och Pris

OnePlus Bullets Wireless 2 är tillgängliga från 21 maj på OnePlus.com och kostar 1099 kr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s