TeknikPappa förändras…

Som ni kanske har märkt så har aktiviteten på denna sida inte varit på topp den senaste tiden.

Anledningen till detta är att ibland sker saker i livet som ändrar på ens prioriteringar. För mindre än en månad sedan fick vi beskedet att vår yngsta dotter som är 1 1/2 år gammal har fått diabetes typ 1. Förutom att man initialt både blev chockad och förtvivlad så har de senaste veckorna i stort sett helt kretsat kring detta och allt man måste sätta sig in i för att kunna hantera hennes sjukdom på bästa sätt. Detta kombinerat med i stort sett obefintlig sömn nattetid.

Så just nu står det mellan att pausa denna sida helt och hållet eller att fortsätta, men då kanske med större fokus på vår nya vardag i familjen och även på den teknik som faktiskt finns som hjälp för diabetiker. Detta kombinerat med rena teknikinlägg också i så fall naturligtvis.

Kanske även passar på att ändra lite i layouten på inläggen om beslutet blir att fortsätta skriva här på sidan.
Men just nu är det dottern och hennes diabetes som jag kommer lägga mitt fokus på ett tag framöver.

Ha det bäst!

TP

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s