OnePlus släpper en McLaren Edition med bland annat 10 GB RAM.

 

Idag kom följande pressmeddelande gällande den nya modellen från OnePlus:

”OnePlus och McLaren lanserar supersnabba OnePlus 6T McLaren Edition

Idag lanserar OnePlus och racing- och teknologiföretaget McLaren, tillverkare av lyxiga, högpresterande sportbilar och supersportbilar, OnePlus 6T McLaren Edition. Mobiltelefonen utgör starten på ett långsiktigt samarbete som bygger på en delad passion för snabbhet och bolagens snarlika filosofier – ”Never Settle” och ”Fearlessly Forward”.img_2424

”OnePlus 6T McLaren Edition är vår snabbaste, mest innovativa produkt hittills”, säger Pete Lau, vd på OnePlus. ”Mobiltelefonen är ett sant uttryck av hantverksskicklighet. Vi är väldigt glada över att samarbeta med McLaren för att ge fans en känsla av hastighet och prestanda utan motstycke.”

I fokus för OnePlus 6T McLaren Edition står den oöverträffade hastigheten, med ny teknik som OnePlus nya laddningsstandard Warp Charge 30. Warp Charge 30 tar snabbladdning till nya nivåer genom att ladda batteriet för en hel dags användning på bara 20 minuter. Tack vare nya integrerade kretsar i både laddaren och mobiltelefonen, samt finjusterad mjukvara för batteriförbrukning, kan mobilen laddas med en effekt på 30 watt utan att förlora i prestanda när den samtidigt används och utan att generera någon överflödig värme.

 

OnePlus 6T McLaren Edition är idealisk för multitasking utan att tappa fart, oavsett om det handlar om grafikintensiva spel, 4K-filmning i 60 fps, fotoredigering eller att snabbt byta mellan appar då den är utrustad med hela 10GB RAM.

Baksidan har en U-formad linje i papaya-orange, McLarens signaturfärg, som tonar ut i svart. Mönstret under glaset på baksidan baseras på McLarens revolutionerande kolfiber, en teknologi tillverkaren använt i sina Formel 1-bilar sedan 1981. Signaturfärgen återfinns även i Warp Charge 30-laddkabeln.

OnePlus och McLaren har även tagit unboxing-upplevelsen till en ny nivå. OnePlus 6T McLaren Edition levereras tillsammans med en genomskinlig låda med McLarens Speedmark-logotyp tillverkad av F1 AA kolfiber, samma material som används i Formel 1-bilen McLaren MCL33. Kolfiber motsvarande mängden hos över sex F1-bilar har använts i tillverkningen av Speedmark-logotyperna.

Mobilen levereras dessutom tillsammans med en bok som hyllar de båda bolagens respektive historia.

”OnePlus 6T McLaren Edition är ett speciellt samarbete mellan McLaren och OnePlus”, säger Zak Brown, vd på McLaren Racing. ”Slutprodukten levererar en prestanda som ingen tidigare har upplevt. Jag vill tacka OnePlus för att de verkligen fångade vårt motto och levererade oöverträffad kraft och hastighet i detta nya flaggskepp.”

 

Tillgänglighet och pris:

OnePlus 6T McLaren Edition blir tillgänglig i Europa, Nordamerika och Indien den 18 december, samt i Kina strax därefter. Förhandsbeställningar kan göras från den 11 december. I Sverige kommer OnePlus 6T McLaren Edition att säljas via Telenor, Webhallen, NetOnNet, CaliRoots, och OnePlus.com för 7 595 kronor.”

Sin vana trogen så fortsätter OnePlus att lansera nya specialversioner av sitt flaggskepp i rask takt.
Knappt har Thunder Purple släppts innan detta nya fartmonster presenteras.
Som fantast av både mobiltelefoner och F1 racing så är detta en produkt som väcker stort ha-begär hos mig iallafall.

TP

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s